RSS hírcsatorna megjelenítése


rsslogo Azonnal értesítést kaphat, ha új cikk került fel az Eaton Industries Kft. honlapjára.
Erre most lehetőség nyílt az RSS hírszolgálat elindulásával.

A hírolvasó program az Ön számítógépén fut, és beállítástól függően időnként megnézi, van-e új hír.

Csak le kell töltenie valamelyik ingyenes News Reader programot és beállítani azt, vagy azokat a csatornákat, melyeket olvasni szeretne.

Honlapunk RSS-információi megjeleníthetőek egy erre a célra szolgáló RSS hírolvasó programmal, amelyet le kell tölteni és fel kell installálni a saját gépére. (Például: Klipfolio: Honosító műhely Feedreader: ORIGO/Szoftverbázis GreatNews: ORIGO/Szoftverbázis stb...)

Léteznek olyan kiegészítő programok (plugin-ok) is, amelyek a böngészőt vagy a levelező klienst teszik alkalmassá RSS-hírek vételére (pl. Outlook-ra IntraVNews, de a Thunderbird-ben is van RSS olvasó).

A legelterjedtebb böngészők közül a Firefox, a Mozilla és az Opera legújabb változatai támogatják, illetve az Internet Explorer 7 is beépített olvasóval rendelkezik.

Az IE7 esetében a fent valamint az oldalakon elhelyezett RSS ikonra, a többi említett böngészőnél az alsó státusz csíkon megjelenő narancssárga ikonra (jobb alul) kattintva lehet feliratkozni az RSS szolgáltatásra. Ekkor az oldalt eltárolhatja böngészőjében a Kedvencek (Bookmarks) között és a tárolt linkre kattintva az "élő kedvenc link" a kiválasztott RSS csatornát fogja mutatni.

Lehetőség van böngészőtől független RSS hírolvasó program használatára melyekben telepítés után általában az "Add feed" parancs segítségével lehet igénybe venni az RSS szolgáltatást.
Csatornánk címe: http://www.eaton.hu/eaton.rss
A legtöbb RSS olvasó rendelkezik saját, beépített böngészővel, így a programon belül meg lehet nyitni a kiválasztott hírt részletes olvasásra.