A Moeller mostantól Eaton


A meggyőző kapcsolat

A Moeller mostantól az Eaton része – új nagyság születik az elektrotechnikában. A két márka sok közös tulajdonsággal rendelkezik. Számos előnnyel Önökért.

Nemzetközi kulcsszereplőként közösen törekszünk arra, hogy mindig a legjobb beszállítói legyünk Önöknek – és hogy mindenütt a világon összetéveszthetet- len, kiváló minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat kínáljunk az Önök számára.

Az innovációs erőt és termékminőséget, amely a Moellert évtizedek óta jellemzi, az Eaton megőrzi és tovább építi.
Ezt egészíti ki a szakértelem, a biztonság és az erő, amit egy vezető technológiai konszern nyújtani képes. Így munkatársaink is büszkék arra, hogy részei lehetnek az Eatonnek.


Amikor 2008. áprilisában az Eaton az Electrical Sector legújabb vállalataként integrálta a Moellert, új korszak kezdődött. Röviden egy logikai kapcsolat, mely jótékony hatást gyakorol közös üzletünkre.

 • A Moeller megtartja erősségeit – melyeket az Eaton tovább épít.
  A Moeller Németország egyik iránymutató úttörője a villamosiparban. Ezt egészíti ki az Eaton márka kompetenciája – nemzetközi téren is. Mindazt, amiben a Moeller kimagasló eredményeket ért el az utóbbi 100 évben – a német mérnöki tudás és a rugalmas, ügyfélorientált üzleti gyakorlat egyedülálló kombinációját – az Eaton megtartja, és tovább fejleszti.

 • Egymást kiegészítő termékválaszték – a középfeszültségtől a dugaszolóaljzatig.
  Ha két cég egyesíti erőit, termékválasztékuk letisztul, kiegyenlíti egymást – általában. Az Eaton és a Moeller esetében mindez másképp alakult. Megkétszereződve egészíti ki egymást a portfolió és a termékkínálat.
  Az Eaton fel tudja használni a Moeller innovatív termékeit, több lehetőséget kínálva az épületautomatizálástól az ipari automatizálásig, a középfeszültségtől a dugaszolóaljzatig.

 • Ott vagyunk ügyfeleinknél – az egész világon.
  Az ügyfelek manapság új impulzusokat várnak a kiszolgálás minőségében és rendelkezésre állásában. Az Eaton vevőorientált vállalatként működik a piacon, amit a kereskedelmi és belső munkatársak elkötelezettsége, valamint egy világméretekben felépített szervezet biztosít, több mint 70 000 lelkes dolgozóval és a világ 150 országában lebonyolított kereskedelmi tevékenységgel.

 • Ütőképes szolgáltatás – velünk eléri céljait.
  Az Eaton nemcsak a kívánt terméket szállítja a kívánt időpontban a kívánt helyre. Az Eaton egyben különleges logisztikai és értéknövelő megoldásokat is szállít az Önök kívánsága szerint. Tapasztalt és erős partner vagyunk a teljes beszállítói láncban és gondoskodunk arról, hogy ügyfeleink és minden termékünk elérjék céljukat.

 • Teljes piaci lefedettség – világszerte minden szabványban.
  Mint ahogy sok minden, az Eaton és a Moeller esetében a jelenlét is biztosítva van az egész világon. Az IEC-nek megfelelő piacokon a Moeller termékei, az UL/CSA-világban az Eaton játszik vezető szerepet. Az első osztályú tervezés és az összegyűjtött know-how a kutatásban és a fejlesztésben most minden ügyfélnek előnyére válik, függetlenül attól, milyen szabványt használ.