SmartWire-DT


A kapcsolószekrényben végbement fejlődés

A gépek és berendezések gyártói számára komoly feladatot jelent a maximális működőképesség és az optimális költségek közötti egyensúly megteremtése.
A SmartWire-DT egy továbbfejlesztési céllal létrehozott kommunikációs rendszer a kapcsolószekrényben és a periférián található ipari kapcsolókészülékek részére: a vezérléstől kezdve a védelmen és kapcsoláson át egészen a hajtásig, kezelésig és megfigyelésig. Olyan technológia, amelyből Ön most és a jövőben egyaránt profitálhat.
SmartWire-DT: the easy way to connect
A SmartWire-DT nagy mértékben csökkenti a huzalozási munkát és a teljes értékteremtő láncon
- a tervezéstől kezdve a konstrukción és az üzembe helyezésen át egészen a bővítésekig - segít a költségek csökkentésében. Ennek során a SmartWire-DT a jól bevált Moeller ipari kapcsolókészülékekre épít és kommunikációképessé teszi azokat.


SmartWire-DT - huzalozás helyett összekötés
A SmartWire-DT rendszer számtalan lehetőséget rejt:
A fölérendelt vezérlő kiválasztott buszrendszerétől függően akár 99 résztvevő is beköthető egy, maximum 100 m hosszú SmartWire-DT vezérlővonalba. A SmartWire-DT vezérlővonal mindig a gatewaynél kezdődik. Innen indul ki és köti össze a "zöld" szalagkábel a kapcsolószekrényen belüli és kívüli résztvevőket egészen a buszlezáró ellenállásig. Ezzel a gateway átveszi egyrészt a SmartWire-DT vezérlővonal koordinálását, másrészt a fölérendelt vezérlőre történő adatcsatolást.

Az Ön felhasználói programja megmarad
A SmartWire-DT gatewaynek a PLC programba történő beiktatása szintén nem jelent problémát. Az csupán a vezérlő konfigurációját érinti, a felhasználói programot azonban nem. Ezáltal a SmartWire-DT rendszerre történő átállás a PLC programozás területén is egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Ennek során az Ön szoftver know-how-jának védelme és megtartása is biztosított!


Az SWD-asszisztenssel egyszerűbben célba ér
Egy SmartWire-DT vezérlővonal mindennemű szoftver-eszközök nélkül felépíthető és konfigurálható. Az SWD-asszisztens a SmartWire-DT vezérlővonal egyszerű és gyors megtervezésében segít Önnek. A Profibus-DP készülékleíró fájl (GSD) az SWD-asszisztenssel az adott projekt sajátosságainak megfelelően egyénileg elkészíthető.


       Az SWD-asszisztens ingyenesen letölthető    

letöltés

Termékinformáció

SmartWire-DT kommunikációs buszrendszer