Eaton felvásárolta a Cooper Industries vállalatot


A mai egy izgalmas nap az Eaton és a Cooper vállalat munkatársai és részvényesei számára,valamint ügyfeleink és viszonteladóink, azaz az Ön számára. Az Eaton felvásárolta a Coopert és megkezdődött a két vállalat egyesítése. A következő hetekben, hónapokban további tájékoztatást adunk az előttünk álló üzleti lehetőségekről, de addig is szeretnénk megosztani Önökkel néhány gondolatot.

Hiszünk abban, hogy az integráció mind az Eaton, mind a Cooper számára komoly változást jelent ugyanúgy, mint piacaink és ügyfeleink számára. Az Eaton energiaelosztási berendezéseinek ésa minőségi áramellátást biztosító rendszereinek kombinációja a Cooper változatos villamosipari megoldásaival dinamikus fejlődést eredményez az energiaiparban. Vállalataink egyesítése az Egy Eaton-ben az egyik legnagyobb és legszélesebb termék-, szolgáltatás- és megoldás-portfóliót hozza létre az elektronikai piacon. Az integrációt követően vállalatunk mérete lehetővé teszi, hogy még sikeresebben támogathassuk globális partnereinket, elősegítsük a növekedést és értéket termeljünk Önnek.

A Cooper és az Eaton integrációja több év alatt zajlik majd le, egy közös integrációs csapat vezényletével. A jól bevált gyakorlatnak megfelelően a csapat mindkét szervezettel megosztja majd tapasztalatait és a már bevált eljárások szerint történik majd az egyesítés.

Továbbra is várjuk visszajelzéseit a hagyományos kommunikációscsatornáinkon, az ügyfeleinknek szóló felméréseken, az ügyféltalálkozókon és kollégáinkon keresztül.

Együtt egy jövőorientált szervezetet építünk, amely elkötelezett abban, hogy olyan innovatív megoldások egyre szélesebb választékát kínálja Önnek, amelyek megbirkóznak napjaink legsürgetőbb energiagazdálkodási kihívásaival. Értékeljük támogatását, és továbbra is elkötelezettek vagyunk a közös munka mellett. Köszönjük, hogy minket választott!